Нашите изданија можете да ги купите во книжарниците: Или-или, Антолог, Полица, Култура, Сакам книги, Топер, Литература.мк (во ГТЦ, Веро, Рамстор Мол, Сити Мол, Буњаковец и на улица Македонија), Малк офис во Лептокарија, Гладно срце, Bookland.mk, Тримакс и онлајн преку kupikniga.mk

Нашата е-адреса за контакт е: artkonekt@gmail.com.