Артконект ќе учествува на претстојниот Саем на книгата што ќе се одржи од 8 до 14 септември на отворено, пред А1 Арена, СЦ Борис Трајковски, Скопје.

Сите наши изданија ќе може да ги купите со саемски попусти. Комплетниот саемски каталог може да го преземете тука.

На Саемот на книгата ќе го претставиме и нашиот проект „Европски приказни на надеж“ поддржан од програмата „Креативна Европа“ на ЕУ. Брошурата за книгите вклучени во проектот може да ја преземете тука