Артконект ќе учествува на претстојниот Саем на книгата што ќе се одржи од 4 до 10 мај во СЦ Борис Трајковски, Скопје.

Сите наши изданија ќе може да ги купите со саемски попусти. Комплетниот саемски каталог може да го преземете тука.