Артконект ќе учествува на претстојниот Саем на книгата што ќе се одржи од 18 до 24 април во СЦ Борис Трајковски, Скопје.

Сите наши изданија ќе може да ги купите со саемски попусти. Комплетниот саемски каталог може да го преземете тука.

Саем на книгата 2024